Mangosalsa
1 kruka koriander grovhackad
1 finhackad rödlök
2 tärnade tomater
250 gram frusen mango tinad såklart
2 krm chiliflakes
2 krm salt
1 lime finrivet skal och juice
Blanda ihop allt i en skål
Fisken
Panera i
1 dl vetemjöl
2 tsk paprikapulver
2 tsk spiskummin
2 tsk torkad oregano
1 tsk salt
Blandas ihop på en tallrik
Skär 500 gram koljafilé
i små bitar och vänd i paneringen.
Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek fisken 2-3 min per sida
eller beroende på storlek du väljer tills den är klar
Värm tortilla bröd och lägg Fisk, salsa och
bladspenat och en klick aioli och njut.
i små bitar och vänd i paneringen.
Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek fisken 2-3 min per sida
eller beroende på storlek du väljer tills den är klar
Värm tortilla bröd och lägg Fisk, salsa och
bladspenat och en klick aioli och njut.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar