fredag 26 augusti 2011

Fiskgryta med kräftstjärtar mmmmmmmmums!

400 gram torskfilé skäres i bitar
1 burk kräftstjärtar i lake 360 g
1 gul hackad lök
1 msk olja
1,5 dl lag från kräftorna
2,5 dl mellangrädde
1 msk maisena
4 tomater i små tärningar
2 msk hackad dill
1 citron
salt och peppar
Häll av kräftstjärtarna och spara lagen. Fräs löken mjuk i oljan och tillsätt kräftlag och grädde. Lägg i fisken och småkoka i 5 - 8 minuter och red av med maizenan. Lägg ner tomter och dill i såsen och smaka av med citron salt och peppar. Allra sist precis innan servering så läggs kräftorna i. Vi åt denna gryta med potatis och färsk kokt broccoli men kommer att servera pasta nästa gång.

1 kommentar:

  1. mums...jag har ingredienserna hemma så detta får det bli till söndagsmiddag :)

    SvaraRadera