onsdag 29 januari 2014

Chutneyglaserad fläskytterfilé med bönsallad

Perfekt vardagsmat som går snabbt ja supersnabbt att laga och blev supergott. 

600 gram fläskytterfilé
3 msk mango chutney
1 tsk flingsalt
0.5 tsk grovmald svartpeppar

Bönsallad
2 dl bulgur
1 burk sköljda bönor
250 gram delade coctailtomater
1 kruka färsk basilika hackad
275 gram salladsfetaost i olja med örter

Lägg kötteti en ugnsäker form. Pensla köttet runt om med chutneyn salta och peppra.
 Stek i mitten av ugnen i 200 grader i ca 25 minuter.
Koka bulgur och låt svalna något. Blanda bulgur bönor tomater basilika 
och fetaosten med sin olja i en skål. Skär köttet i tunna skivor.


recept från coop.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar