lördag 30 juli 2011

Chilikycklingwraps med avokadosalsa

Chilikyckling 
600 gram kycklingfilé i strimlor
saft från 1 lime
2 st hackade vitlöksklyftor
1 hackad röd chili
1 dl stark hönsbuljong
smör att steka i
Häll limesaften äver den strimlade kycklingen och låt stå en liten stund att dra. Stek kycklingen i smör och strö över vitlök och chili och låt gå klart. Lägg upp på varmt fat och stek ur pannan med buljongen och häll över kycklingen.
Salsa
2 st finhackade avokado
2 st finhackade tomater
1 st finhackad rödlök
2 msk hackad färsk basilika
saft från 1 lime
2 msk rapsolja
salt och svartpeppar
Blanda ihop och smaka av med salt och peppar.
8 stora tortillas
god grönsallad
Fyll tortillan med kyckling salsa och sallad och njut. Funkar kall till picnic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar