4 kycklingfiléer, 2 paprikor, 1 knippa salladslök, 1 fänkål, 2.5 dl matlagningsgrädde, 1 msk kycklingfond, 1 pressad vitlöksklyfta, timjan, 2 msk smält smör, 1 tsk salt, 1 krm svartpeppar, 2 dl riven ädelost.
Strimla grönsakerna och lägg i ugnsfast form. Blanda grädde vitlök fond och timjan och häll över grönsakerna. Lägg över filéerna och pensla med smör salta och peppra. In i ugne 225 grader i 20 minuter. Lägg över den rivna osten och in i ugnen 10 min till. Serveras med pressad potatis eller pasta.
Kommer nog att ta vanlig lagrad ost då min familj inte gillr ädelost så mycket.
Tack Marie! Då var fredag kvällens mat klar, ser hur gott ut som helst. Trevlig kväll, kram kram
SvaraRaderadet var faktiskt jättegott
SvaraRadera