tisdag 16 februari 2010

Ungersk kycklinggryta på menyn

När man inte vet vad man ska laga och har lite tid....och tröttnat på korv och makaroner..

1 grillad kyckling ca 300 g
pasta, t ex tagliatelle
2 purjolökar
2 vitlöksklyftor
2 1/2 dl Kelda® matlagningsgrädde
1 dl mild ajvar relish
2 msk färsk timjan eller 1 tsk torkad
Koka pastan. Skär purjolöken i strimlor på längden. Lägg dem i pastavattnet när det återstår någon minut av koktiden. Ta bort skinn och ben på kycklingen. Skär köttet i bitar. Skala och hacka vitlöken. Koka upp grädde och ajvar relish i en kastrull. Lägg i kycklingen, vitlök och timjan. Låt koka någon minut. Servera såsen med pastan. En favorit vi hittat på arla.

2 kommentarer:

  1. Ja man behöver inte köpa någon ny kokbok så länge du bloggar iallefall. Låter kanongott, det måste vi testa. Kram kram

    SvaraRadera
  2. Detta testar jag idag.... men det blev färska champinjoner i också...

    SvaraRadera