lite vassare än cheesecake......fräschare......
25 g smör
2 dl krossade digestivekex
1 dl kokos
2 msk socker
smält smöret och blanda ihop. Täck en springform med diameter 24 cm med löstagbara kanter med smörpapper. platta ut degen i botten och lite uppåt kanten. Grädda i 150 gr i 10 minuter.
Pannacotta
4,5 st gelantinblad
4,5 dl vispgrädde
1,5 dl socker
375 gram hallon
300 g färskost
Blötlägg gelantinbladen i kallt vatten i minst 5 minuter. Värm grädde och socker tills sockret smält. Tag av kastrullen från plattan och rör i gelantinbladen. Låt svalna lite och rör sedan ner färskosten så den smälter ner och rör i hallonen till en slät kräm. Bred ut över kakan och låt stå kallt minst 4 timmar. Jättegod
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar