måndag 20 februari 2012

Ljummen tonfisksallad

550 gram halverade körsbärstomater
2 rödlökar i klyftor
1 liten knippe färska örter ex persilja rosmarin salvia timjan
1 röd chilipeppar hackad
5 msk olivolja
salt och peppar
Lägg tomater och lök med snittytan upp på en plåt. Blanda örter med chili och hälften av oljan och smaka av med salt och peppar.Strö det över tomaterna och grilla i 5 - 7 minuter i 250 graders ugn.Ta ut och låt svalna.
4 msk balsamvinäger
Blanda resten av olivoljan med vinägern och krydda med salt och peppar.
Blandad sallad
2 burkar tonfisk
Lägg blandad sallad i botten på tallriken och strö över tonfisk, lägg de ljumma tomaterna och löken över och ringla över dressingen och servera med kokt ägg ..
MUMSIGT EN MÅNDAG !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar