onsdag 15 februari 2012

Micke längtar till USA och lagade Corn Dogs

En populär snabbmat på idrottsarenor i USA.
När vi var i Minneapolis på baseball så verkade
halva tiden handla om sporten och andra halvan äta.
Det var korvar hamburgare popcorn dränkta i colaglasyr godis drycker mm.
Man åt före under och efter.........
Nu planeras nästa resa dit och Micke mjukstartar och serverar
Corn Dogs
235 ml vetemjöl
235 ml majsmjöl
1 msk socker
1 msk bakpulver
350 ml mjölk
1 pkt grillkorv
frityrolja vi använde vanlig matolja
grillspett
blanda ihop dom torra ingredienserna och mjölken till en ganska tjock smet. Dela korvarna i mitten och sätt i en grillpinne i kortändan. Rulla runt i smeten. Värm oljan och fritera korven håll i pinnen tills den får fin färg. Ta upp och lägg på papper. Serveras med ketshup senap och sweet chilisås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar