Vi planerar förfullt julens semester som ska tillbringas i Florida.
Köpt flyg, hyrt bil, hyrt lägenhet och kollar på massa äventyr och......shopping.
Dom två pärlorna som ska med har svart bälte i ....shopping.
Vi gjorde en brownie som luktade så gott att vi skar upp den innan den svalnat och njöt.
Nu ligger den i kylen och blir lite mer kompakt och lättare att äta...men god
lite extra allt kaka.....
235 gram rumsvarmt smör
360 gram socker
4 ägg
0,75 dl sirap
90 gram kakao
120 gram vetemjöl
1 nypa salt
100 gram mörk choklad i bitar
Vispa socker och smör pösigt. Blanda i resten och sist chokladen till en tjock smet. Bred ut den i en bakplåtspapper form. ( om du använder ugnens långpanna ska du dubbla receptet. In i 175 grader i 35 minuter. Ta ut och svalna
1,5 dl vispgrädde
1,5 dl socker
3 msk sirap
100 g mörk choklad
Koka fudgetoppingen i 5 minuterpå medelvärme och rör i kastrullen tills den blir lite tjockare.
Häll över kakakn och låt vila i kylen då är det lättare att skära fyrkanter
....om ni kan låta bli kakan förståss.....
Önskar er en härlig vecka !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar